Festival ve Şenlik Organizasyonu

Çeşme Organizasyon firması olarak, alanlarında uzman ve deneyimli ekibimizle, festival ve şenlik organizasyonu hizmetleri veriyoruz. Çeşme ve yakın çevresinde hatta tüm Türkiye’de gerçekleştirmek istediğiniz festival etkinlikleri ve şenlik organizasyonlarınız için profesyonel çözümler sunuyoruz.

Çeşme Festival ve Şenlik Organizasyonu Hizmetlerimiz

Kurumsal şenlik organizasyonları, okul şenlikleri, bahar şenlikleri, belediye şenlikleri gibi şenlik organizasyonlarınızda ve çeşitli festival etkinliklerinizde profesyonel organizasyon hizmetleri sunuyoruz.

Profesyonel Ses, Sahne ve Görüntü Hizmetleri

Şenlik ve festival organizasyonlarının vazgeçilmezi olan müzik hizmetleri için, profesyonel ses sistemleri ve sahne sistemleri kiralıyor, kurulumunu yapıyoruz. Organizasyon mekanının büyüklüğüne ve katılımcı sayısına göre, sahne sistemlerimizi belirliyoruz. Truss sistemleri ve ileri teknoloji ses sistemlerimizle ses ve sahne kurulumlarını tamamlıyoruz. Ayrıca, festival ve organizasyon esnasında çekilen video görüntülerini naklen yayınlamak üzere profesyonel led ekranlarımızın kurulumunu yapıyoruz. Ayrıca, organizasyon planı ve akışı hakkında da bildirimleri bu led ekranlarda yapabiliyorsunuz.

Animasyon Hizmetleri

Palyaço, kostümlü karakter, çizgi film maskotu, tahta bacaklı adam, jonglör ve sihirbaz gibi animasyon kadromuzla, şenlik ve festival etkinliklerine yakışır rengarenk eğlenceli bir animasyon gösterisi hizmeti veriyoruz. Yüz boyama, sosis balon katlama, tişört boyama, kum boyama gibi eğitici atölye çalışmalarımızla da minik dostlarımıza eğlenceli aktiviteler sunuyoruz.

Nostaljik Satıcılar ve Sokak Standları

Eğlencenin, festivalin ve şenliğin olduğu yerde, her zaman eğlenceli yiyecekler ve ikramlar aranır. Bizler de, eski dönem lezzetlerimizi ve sokak satıcılarımızı şenlik ve festival alanlarına getiriyoruz. Patlamış mısır, pamuk şeker, dondurma, kestane, boza, gözleme, İzmir lokma, limonata ve şerbet, tavuk pilav gibi ikramlarımızla farklı lezzetler sunuyoruz.

Ekipman Kiralama

Etkinliklerinizde ihtiyaç duyacağınız masa, sandalye, çadır, ısıtıcı, gölgelik ve ışık gibi ekipmanları sizler için temin ediyoruz.

Müzik ve Sahne Hizmetleri

Eğlence organizasyonlarınıza yakışır müzik ve sahne hizmetlerimizle, şenlik ve festivallerinizi renklendiriyoruz. Trio grubu, bando ekibi, mehter takımı, fasıl ekibi gibi müzik gruplarımızla, katılımcılara keyifli bir müzik ziyafeti veriyoruz. Ateş yutan adam gösterisi, dans grubu gösterileri, Hacivat ve Karagöz gösterileri gibi sahne gösterilerimizle de eğlenceli gösteri etkinlikleri düzenliyoruz.

Fotoğrafçı ve Kameraman Temini

Organizasyon ve etkinliklerinizi unutulmaz yapmak için, profesyonel fotoğrafçı ve kameraman temini hizmeti veriyoruz.

Şişme Oyuncak ve Şişme Parkur Kiralama

Hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik, çeşitli şişme oyuncak ve oyun parkurları kiralama hizmeti veriyoruz. Çocuklar için zıpzıp, kaydırak ve top havuzu gibi eğlenceli, küçük yaş grubuna uygun ve güvenli şişme oyuncaklarımızın kurulumunu yapıyoruz. Yetişkinler için ise, canlı langırt, sumo güreşi, gladyatör, tırmanma dağı, trambolin gibi şişme oyun parkuru seçeneklerimizle, katılımcılara keyifli anlar sunuyoruz.